Susipažinkime, esu

Ponas Amperas

Turite problemą elektronikoje?

turiu sprendimą

Žemiausios kainos,

geriausia kokybė

Kokybę užtikrina

180 dienų garantija

VisadA laukiu jūsų sambučio

+370 689 57 427

Kompiuterių remontas, telefonų taisymas Vilniuje

★★★★★
Klientų atsiliepimai kalba už save – turime aukščiausią įmanomą įvertinimą Google sistemoje!
Eduard IvinskiEduard Ivinski
13:23 21 Dec 23
Labai ačiū už sutvarkytą ir prikeltą antram gyvenimui telefoną. Po kelių vizitų pas kitus specialistus net prognozės buvo neigiamos dėl duomenų išsaugojimo. Dėka jūsų, atgavau visus brangius kelių metų prisiminimus (nuotraukos ir t.t.)Be to, labai malonus aptarnavimas bei greitai atliktas darbas👍
4N63L PR1D34N63L PR1D3
21:31 03 Nov 23
Taisiau savo kompa du kartus, taip, ilgai, taip nuobodziai bet, vyrai zino ka daro, ka sako. Greitai surado problema kompe, atsiunte nauja detale, na biski turejau ju paspaust del laiko, nes man reikejo kompiuterio, tai pasake gerai ir nuejo idet man nauja detale. Viskas dabar puikiai veikia, ko ir tikejausi. Tikrai sakau kad meistrai ne blogi ir daro savo darba. Mielai sneka, ir man patiko viskas ka jie padare. Siulau kikvienam kuris gyvena Pilaitej, truputi reikes palaukti, bet jauciu cia visur taip..
A. M.A. M.
14:57 16 Oct 23
Kreipiausi dėl poros kompiuterio gedimų. Likau patenkintas aptarnavimu ir maloniu bendravimu: greitai diagnozavo problemą, pasiūlė sprendimą, pakonsultavo, aiškios kainos, dar nuolaidą padarė, super - 10 iš 10!!
Egidijus BaltutisEgidijus Baltutis
07:19 26 Sep 22
Geras bendravimas su klientais, informuoja apie atliktus darbus. Jei mato kad reikalingi papildomi darbai, paklausia ar reikia juos atlikti. Po atsiėmimo viskas blizga kaip niekad. Kokybiškai ir už sutartą kainą, laiku atliekami darbai. Jei reiktų rinktis ar vežti pc tvarkyti už 500m,ar pas "Ponas Amperas" už 15km, vienareikšmiškai "Ponas Amperas"
Džiugas PalijanskasDžiugas Palijanskas
16:52 01 Apr 22
Puikiai dirba, geras atliktų darbų kokybės ir kainos santykis. Profesionalai
Justina PrascieniuteJustina Prascieniute
15:46 11 Feb 22
Kantriai išklausė, patarė geriausią sprendimo būdą ir sutvarkė telefoną per 30min už išties gerą kainą. Išskirtinai malonus ir kokybiškas aptarnavimas!:)
Mangirdas MasiulionisMangirdas Masiulionis
08:07 09 Feb 22
Kompiuteris turejo dregmes pazeidimu, kuriuos sugebejo pasalinti ta pacia diena, kai kompiuteris buvo atveztas. Suzinojau visu komponentu bukle, gavau patarimu - ir sumokejau labai adekvacia kain. Rekomenduoju 💪
Arnold ZurasArnold Zuras
11:17 26 Jan 22
Man sutaisė probleminį kompiuterį! Trumpino laidai, bet su jų pagalba nereikėjo mokėti daug ir laukti ilgai keliaujančių pakaitinių dalių! Ačiū!
Steponas SipailaSteponas Sipaila
14:55 20 Dec 21
Išvalė kompiuterio detales nuo dulkių. Įdiegė naują SSD diską. Atgavau įrangą tą pačią dieną. Taip pat identifkavo keletą potencialių patobulinimų kompiuteriui. Žvelgiant į ateitį, planuoju šiuos patobulinimus užsakyti čia.
js_loader

Greitas darbų atlikimas

Darbus atleikame labai greitai – didžioji dalis įrenginių grįžta savininkams tą pačią dieną – programinius darbus, kaip operacinės sistemos ar programų įrašymas atliekame iš karto gavus įrenginį, o detalių keitimo bei remonto darbai atliekami gyvos eilės tvarka

Ilgalaikė kokybės garantija

Užtikrindami savo paslaugų kokybę suteikiame 180 dienų garantiją, naudodami originalias dalis, tačiau klientui pasirinkus naudoti mažiau kokybiškas dalis ar medžiagas – suteikiame 90 dienų kokybės garantiją.

Kokybiškos konsultacijos

Padedame įvairiais techniniais klausimais – padedame klientui pasirinkti tinkamiausią variantą pagal poreikius, kaip pavyzdžiui renkantis kompiuterį ar jo dalis, programinę įrangą, telefonus, aksesuarus ir taip toliau – šią paslaugą teikiame visiškai nemokamai

Mūsų atliekami darbai

Telefono remontas

Taisome telefonus – išmaniuosius, mygtukinius, laidinius ir visus kitus. Ekrano, baterijos, korpuso, mikrofono, krovimo lizdo keitimas, litavimo darbai – tai tik keli iš visų mūsų atliekamų darbų.

Kompiuterių remontas

Nešiojamų ar stacionarių kompiuterių remontas – detalių keitimas, plokščių remontas, litavimo darbai, komplektavimas, operacinės sistemos Windows, MacOS, Linux įrašymas ar perrašymas, valymas nuo dulkių bei termo pastos keitimas (profilaktika) ir taip toliau – atliekame bene visus įmanomus darbus.

Kitų elektronikos įrenginių ir periferijos remontas

Taisome ausines, laikrodžius, kavos aparatus, sulčiaspaudes, garso stiprintuvus, radijas, seno tipo telefonus, robotus siurblius, mašinos kompiuterius, valdymo blokus, motociklų ar keturračių skydelius, televizorius ir kitokią elektronikos techniką.

Google paskyros nuėmimas

Jei užmiršote savo Google paskyros prisijungimus Android telefone – galime šią paskyrą iš telefono ištrinti, kad galėtumėte toliau naudotis savo įrenginiu.

BIOS (EEPROM) programavimas

Galime perprogramuoti ar programiškai atstatyti EEPROM čipus. Dažniausiai tokios paslaugos prireikia pamiršus BIOS slaptažodį arba kai BIOS atnaujinimo metu kompiuteris išsijungia ir nebereaguoja.

Kompiuterių komplektavimas

Pagal kliento poreikius bei nustatytą biudžetą galime patarti, sukomplektuoti, surinkti ir viską tinkamai sukonfigūravus paruošti svajonių kompiuterį.

Pageidaujamų programų diegimas

Įdiegsime ir paruošime darbui Jūsų norimas programas, įskiepius ir panašiai. Galime paruošti kompiuterį tiksliniam darbui, kaip pavyzdžiui autoserviso diagnostikos darbams naudojamą kompiuterį su reikiamomis programomis.

Krovimo lizdo keitimas

Krovimo lizdus pakeičiame naujais kokybiškais – vietoje turime bene visus įmanomus MicroUSB lizdus; net jeigu prireiktų atstatyti plokštės kontaktus dėl išplėšto lizdo – laisvai sutvarkysime ir tokią bėdą.

Duomenų saugojimas, atkūrimas, klonavimas

Kartais prarastus duomenis galima atstatyti; prireikus galime klonuoti diską su visais jūsų duomenimis į naują – kiekvieną situaciją vertiname individualiai, pagal kliento pageidavimus.

Įvairūs litavimo darbai

Plokščių komponentų keitimas, litavimas, diagnostikos darbai, krovimo ar kitokių lizdų kontaktų restauracija, ir visi kiti įvairūs litavimo darbai pas mus yra atliekami naudojantis profesionaliais įrankiais bei medžiagomis.

Neveikiančių įrenginių remontas

Remontuojame ir visiškai nereaguojančius įrenginius – užpilti skysčiais, degę, kritę ar kitaip pažeisti įrenginiai visiškai mūsų negąsdina ir dažniausiai būna prikeliami naujam gyvenimui.

Įvairios elektronikos supirkimas

Superkame veikiančius, neveikiančius, dužusius, skendusius – bet kokios būklės telefonus, kompiuterius, ir kitokią elektroniką už sąžiningą kainą; įrenginius galime supirkti nuotoliu naudojantis kurjeriu, paštomatu ar panašiai.

Kompiuterių remontas Vilniuje

• Taisome įvairiausius kompiuterius nepriklausomai nuo gamintojo – Asus, Apple (MacBook, iMac, Mac Mini), Dell, Lenovo, Fujitsu, Sony, Acer, HP, Xiaomi, Samsung, Gigabyte, VAIO ir daugybę kitų – nesvarbu, ar nešiojamas ar stacionarus – sutaisome greitai, kokybiškai ir už gerą, draugišką kainą.

• Remontuodami Jūsų kompiuterį naudosime profesionalius įrankius bei medžiagas, o daugiametė patirtis kompiuterių taisyme leis visus darbus atlikti sklandžiai ir greitai.

• Atliekame bene visus kompiuterių remonto darbus – pradedant programiniais darbais baigiant plokščių remontu. Diagnostika, profilaktika (dulkių valymas ir termo pastos keitimas), dalių keitimas, operacinės sistemos Windows, MacOS, Linux įrašymas ar perrašymas, krovimo lizdo taisymas arba keitimas, plokštės ar kompiuterių komponento diagnostika ir taip toliau.

• Naudodamiesi mūsų teikiamomis kompiuterių remonto paslaugomis gausite malonų aptarnavimą, profesionalią konsultaciją, patarimus tam tikrais techniniais klausimais – visad bandome išsiaiškinti kliento lūkesčius ir įvertinus visas galimybes suderiname tinkamiausią sprendimą remonto darbui atlikti.

Telefonų remontas Vilniuje

• Taisome įvairiausius telefonus nepriklausomai nuo gamintojo – Apple iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony, Oppo, OnePlus (1+), Doogee, CAT, Blackview, Nokia, Meizu, HTC, Honor ir daugybę kitų – nesvarbu, ar mygtukinis ar išmanusis – sutaisome greitai, kokybiškai ir už gerą, draugišką kainą.

• Remontuodami Jūsų telefoną naudosime profesionalius įrankius bei medžiagas, o daugiametė patirtis telefonų taisyme leis visus darbus atlikti sklandžiai ir greitai.

• Atliekame bene visus telefonų remonto darbus – pradedant programiniais darbais baigiant plokščių remontu. Diagnostika, ekrano keitimas, baterijos keitimas, krovimo lizdo remontas arba keitimas, galinio dangtelio keitimas, plokštės remontas, kameros keitimas, operacinės sistemos perrašymas iOS, Android, taip pat įrašome neoriginalias (modifikuotas) operacines sistemas, Google paskyros (FRP) nuėmimas, slaptažodžio nuėmimas, atblokavimas ir daugybė kitų darbų.

• Naudodamiesi mūsų teikiamomis telefono remonto paslaugomis gausite malonų aptarnavimą, profesionalią konsultaciją, patarimus tam tikrais techniniais klausimais – visad bandome išsiaiškinti kliento lūkesčius ir įvertinus visas galimybes suderiname tinkamiausią sprendimą remonto darbui atlikti.

Kompiuterių taisykla, telefonų taisykla, kompiuterių remontas, telefonų remontas, ekrano keitimas, baterijos keitimas, klaviatūros keitimas, akumuliatoriaus keitimas, krovimo lizdo remontas, matricos keitimas, vyrių remontas, plokštės remontas, diagnostika, nemokamos konsultacijos, elektronikos taisymas, telefono remontas, kompiuterių remontas, taisymo paslaugos, operacinės sistemos diegimas, Windows įrašymas, MacOS įrašymas, operacinės sistemos perrašymas, virusų šalinimas, kompiuterių surinkimas, komplektavimas, elektronikos remonto darbai, telefonų remonto darbai, kompiuterių remonto darbai, joystick remontas, konsolių remontas, profilaktikos darbai, kompiuterių valymas, termo pastos keitimas, dulkių valymas. Telefonų remontas Vilniuje, Telefonų remonto paslaugų tiekėjai, Telefono remontas, Telefonų ekranų keitimas, Skubus telefonų remontas